Sveriges största söktjänst för Hem Vård och Boende
Glömt lösenordet?

HVB-dagen

LSS-dagen

HVB-dagen är mötesplatsen för dig som samverkar med HVB-hem.

Vår idé är att HVB-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, hitta nya HVB-hem, ta del av senaste nytt inom Hem, Vård och Boende och få massor med inspiration till din dagliga verksamhet.

LSS-dagen är mötesplatsen för dig som arbetar med placering/biståndsbedömning inom LSS/SoL, har ledande befattning inom myndighet för personer med funktionsnedsättning eller är verksam inom socialnämnd.

Vår idé är att LSS-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, fördjupa kunskap om och hitta nya LSS-verksamheter, ta del av senaste nytt inom verksamhetsområdet och få massor med inspiration till ditt dagliga arbete.

Familjehemsdagen Helsingborg - 30 maj 2017

Familjehemsdagen på Radisson Blu Metropol Hotel

Välkommen till en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag inom barn och ungdom tisdagen den 30 maj.

HittaFamiljehem.se arrangerar för första gången en familjehemsdag i Helsingborg med fokus på utveckling, möten och samverkan för professionella inom barn och ungdom.

Är du socialsekreterare/familjehemssekreterare, beslutsfattare, enhetschef inom socialtjänsten och landstinget? Boka in i kalendern och anmäl dig och dina kollegor redan idag! Vi bjuder på ett fullspäckat seminarieprogram.

Välkommen till vårens familjehemsdag i Helsingborg 2017, helt kostnadsfritt!


Anmäl dig här! Program Hallplan