HVBGuiden.se
HVBGuiden.se
Hitta rätt HVB-hem, familjehem, stödboende, skyddat boende eller öppenvård
Glömt lösenordet?
Välkommen till Solhagakonferensen 22 april 2016
Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Nytida har gått samman med Solhagagruppen. De båda företagen bildar tillsammans en kvalitetsmässigt stark aktör inom stöd till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning och stärker därmed förutsättningar för att möta det stora behovet av fler omsorgsplatser.

Styrkor och möjligheter
med Asperger.



Årets huvudtalare, psykologen Tony Attwood är känd för att ha utmanat synen på Aspergers syndrom. Hans fokus på positiva diagnoskriterier, kunskap och egna forskning har fått stor spridning i världen, inte minst genom sina böcker. Hör honom berätta om ett annorlunda sätt att vara, tänka och lära med Asperger.

Journalisten Hélène Benno som genom sitt sociala engagemang ofta möter personer inom autismspektrumet, leder konferensen. Dagen består också av miniseminarier, utställning, mingel och möjlighet att knyta nya kontakter.

Varmt välkommen till Solhagakonferensen 2016:


Datum och tid: 22 april 2016, klockan 9.00 -17.00
Plats: Hotell Rival, Mariatorget 3, Stockholm
Pris: 1 695 kr exklusive moms. Anhöriga och personer med
NPF-diagnos: 1 295 kr inklusive moms.

Läs mer och anmäl dig på vår konferenssida: solhagakonferensen.se

Fråga oss om grupprabatt om ni är fler än fem personer från samma arbetsplats, mejla: solhagakonferensen@solhagagruppen.se

På Platsakuten 020-66 20 20 får du snabb hjälp med placeringar eller information om våra verksamheter.

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till vuxna, barn och unga med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 280 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 4.700 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Läs mer på nytida.se

Klicka här om du inte vill ha fler utskick från Nytida