HVBGuiden.se
HVBGuiden.se
Hitta rätt HVB-hem, familjehem, stödboende, skyddat boende eller öppenvård
Glömt lösenordet?

Giorgio Grossi & Kerstin Jeding

Psykisk ohälsa

KrisStress

Vad kan vi göra för att orka hålla ut när en kris blir långvarig och vi inte vet hur det blir sedan? Vad behöver vi veta om stress?

Välkommen till föreläsning med Giorgio Grossi, docent i medicinsk psykologi och leg. Psykoterapeut och Kerstin Jeding, leg. psykolog och fil. dr. De är också författarna till boken Krisstress att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar.

Coronaepidemin och andra samhällsövergripande kriser påverkar vår vardag, hälsa, ekonomi, sorg, ensamhet, sömn och vårt liv på så många andra plan. Stresspåslaget ökar; rädsla och oro gör det svårt att hantera ovissheten i en osynlig fiende som till exempel covid-19. Oavsett vilken situation du befinner dig i har du hjälp av att veta mer om hur en kris stressar oss och vad du kan göra åt det.

Föreläsare: Giorgio Grossi, docent i medicinsk psykologi och leg. Psykoterapeut. Kerstin Jeding, leg. psykolog och fil. dr. De är också författarna till boken Krisstress att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar.

Vill du ha mer information eller boka?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.