Sök- och placeringstjänst inom HVB och familjehem
< Tillbaka

Jan Tern

"Stress Exit - Hur du minskar stressen och ger plats för glädje, effektivitet och hälsa"

Vad gör dig stressad och hur påverkar den dig? Ditt svar kommer troligen skilja sig från din kollegas eller väns svar och där har vi ett av stressens problem. Stress kan ha så många olika orsaker känsla av otillräcklighet, tidsbrist, att inte få ihop ekonomin och att känna sig utanför för att bara nämna några. Det en person tycker är jätteroligt kan för en annan vara både skrämmande och stressade.

För att förstå din och andras stress och hur du kan minska den säger Jan att dagens stress handlar om obalanser och då mer specifikt

Obalansen mellan upplevda faror och dina förutsättningar att hantera dem.

Utifrån denna förklaring kommer lär du dig applicera de 6 Stress Exit-teknikerna för för att minska dina upplevda farorna samt hur du skapar bättre förutsättningar att hantera de stressande situationer och tankar som du utsätts för.

Föreläsare: Jan Tern "The stress exit man". Jan har tidigare varit ansvarig för att (strategiskt) utveckla och koordinera friskvården på Volvokoncernen i Sverige. Att han tidigare arbetat många år med utbildningar märks i hans pedagogiska, roliga och uppskattade föreläsningar.

Vill du ha mer information eller boka?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.