Sveriges största söktjänst för Hem Vård och Boende
Nyhet! Endast för Socialtjänsten. Kostnadsfri placeringshjälp, mån-fre kl 9-16.  020-10 40 99
Glömt lösenordet?

Villa Vindstilla

Tfn: 0730979845

Föreståndare: 0730979845
Placeringsansv: 0730979845
Platsantal: 6


Målgrupp: Villa Vindstilla är ett skyddat boende för kvinnor och kvinnor med barn som har ett skyddsbehov. Boendet är beläget i mellersta Sverige. Verksamheten bedrivs i en lugn och hemlik miljö med närhet till fantastisk natur. Hos oss är det viktigt med ett gott omhändertagande och att varje individs behov blir tillgodosett.

Det är ett kollektivt boende med egna, stora rum och gemensamma sällskapsutrymmen och kök. På vintern samlas vi framför brasan eller i det stora köket med en kopp te eller ett brädspel. För barnen finns leksaker, filmer, spel och böcker. På sommaren sitter vi i den härliga trädgården över en kopp kaffe medan barnen kan åka rutschkana, leka i sandlådan, gunga osv. Vi vet att det inte är lätt att bryta upp och flytta ifrån sin hemort, hos oss är det därför viktigt att det alltid finns värdefull och rolig sysselsättning både inne och utomhus.
Hit finns det självklart möjlighet att ta med sig husdjur om sådana finns i familjen.

Vi är även behjälpliga med transporter och garanterar att vi är på plats för att hämta upp klienten inom 24 timmar över hela Sverige.

Upptagningsområde: Hela landet

"Villa Vindstilla" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. HVBGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Behandlingsformer
MI, motiverande samtal
Diagnosgrupp
ADHD
Bipolär sjukdom
Hedersrelaterat
Inlärningsvårigheter
Kost och vikt
Misshandlade kvinnor
Sexuella övergrepp
Ångestsyndrom
Målgrupp
Endast kvinnor
Föräldrar och barn
Gravida
Särskilda upplysningar
Personalhandledning
Skolundervisning