Sök- och placeringstjänst inom HVB och familjehem

Föreläsare

Vi hjälper dig att hitta och boka rätt föreläsare inom områdena missbruk, droger, kriminalitet, lagstiftning, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, psykisk ohälsa, konflikthanteringar med flera.

Kontakta oss så får du kostnadsfri rådgivning!
08-459 24 24 • info@hvbguiden.seinfo@lssguiden.se

BOKA FÖRELÄSARE

Klicka på den föreläsare du är intresserad av och fyll i formuläret som finns på sidan.

Föreläsare 6 föreläsare

Ardavan Khoshnood

"Gängbrottslighet och skjutvapenrelaterat våld i Sverige" - Föreläsare: Ardavan Khoshnood, kriminolog på Malmö universitet, Medicine Doktor (PhD), Specialistläkare i Akutsjukvård, Statsvetare.

B Robert Andersson

B Robert Andersson, terapeut, författare och föreläsare som har utvecklat behandlingsprogram inom svensk beroendevård.

Christoffer Hjalmarsson och Niklas Nyberg

"36 dagar på gatan – hemlöshet, missbruk och kriminalitet" - I 36 dagar levde den prisbelönte fotografen Christoffer Hjalmarsson som hemlös på Stockholms gator. Han dokumenterade de erfarenheter han fick med en videokamera.

Emil Häggbom och Mathilde Häggbom

Mor och Son - Beroende och medberoende som familjesjukdom" - Föreläsare: Emil Häggbom och Mathilde Häggbom, föreläsare med egen erfarenhet. Hur påverkas folk i ens närhet av missbruk och medberoende?

GAPF (Riksorganisationen Glöm Aldrig Pela och Fadime)

"Hedersrelaterat liv, våld och mord" - Föreläsare: Representant från GAPF (Riksorganisationen Glöm Aldrig Pela och Fadime). Hur är det att leva under hedersrelaterat våld och förtryck? Hur ska vi bemöta de som utsätts för hedersrelaterade brott? Hur kan vi förebygga hedersrelaterat våld och förtryck? Varför fortsätter hedersvåld i Sverige?

Peter Svensson

Drogmissbruk, livet som tung kriminell och att bryta med kriminellt gäng Den grova brottsligheten, främst det skjutvapenrelaterade våldet och ...