Sök- och placeringstjänst inom HVB och familjehem

Produkter

Här finner du våra tjänster för HVB-hem, familjehem och verksamheter inom LSS och SoL.

Du kan beställa direkt eller ställa en fråga via formuläret längst ned på sidan.

Du når oss även på 08-459 24 20 eller info@cura.se.

Välkommen!

Våra produkter

HVBGuiden.se och LSSGuiden.se

Sveriges största sökmotorer inom HVB, stödboende, familjehem och LSS/SoL. Våra besökare är främst socialsekreterare och biståndshandläggare men även brukare och anhöriga söker verksamheter på våra guider.

Välj mellan abonnemangen Basic och Komplett för att visa upp din verksamhet på HVBGuiden.se eller LSSGuiden.se.

Basic – Verksamhetssida med logotyp, texter, bilder, film, broschyrer, kontaktuppgifter, länk samt möjligheten att visa ledig plats.

Komplett – Basic plus matchande placeringsförfrågningar enligt din verksamhet.

Komplettera med en extra och utökad exponering i sökresultatet, som är relevant för just din verksamhet. Här kan ni berätta om era styrkor och vad ni kan erbjuda klienter. Annonsen visas på tredje plats i sökresultatet och innehåller Verksamhetstyp, Län, verksamhetens namn, logotyp, länk till er presentation och en brödtext (400 tecken) som ni själva utformar. Annonsen bokas per kalendermånad. Kontakta info@cura.se för mer info.


Banner

Med en länkbar banner visas ditt budskap upp mot socialsekreterare och biståndshandläggare från kommuner och kriminalvården samt brukare och anhöriga.

Panorama/Mittbanner - Placerad nedanför sökrutan.

Stortavla/Sidobanner - Placerad i högerkolumn.


Nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev till socialtjänsten och verksamheter skickas var 3:e vecka och når just nu cirka 18.000 mottagare inom socialtjänsten och drygt 3200 mottagare inom verksamheter. I nyhetsbreven kan du medverka med redaktionella reportage och länkbara annonser. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

Nyhet!

Har ni abonnemang på HVBGuiden.se eller LSSGuiden.se? Marknadsför verksamheten genom att synas i vårt nyhetsbrev mot socialtjänsten. Läs mer i PDF:en nedan.

Annonsera under ”Hitta rätt boende” (PDF)


Utställarplats på våra HVB-, LSS- och Familjehemsdagar

Boka utställarplats och etablera personlig kontakt med placeringsansvariga på våra event. Vi arrangerar effektiva event med fokus på kontakter och nätverk för professionella inom HVB, Familjehem, Stödboende, Skyddat boende, Öppenvård och LSS.

På våra event får ni träffa socialtjänsten på plats och det ger ett utmärkt tillfälle att presentera er verksamhet och etablera personlig kontakt med placeringsansvariga.

Missa inte att boka er utställarplats - vissa orter blir fullbokade snabbt.
 

Eventkalender 2024 (PDF)


Allmänna villkor

Läs våra allmänna villkor

Kontakta oss

Jag är intresserad av följande tjänster